×

Gratis & Goedkope nieuwe Smartphones & GSM's toestellen

Vergelijk snel en eenvoudig de GSM-prijzen en mogelijkheden van verschillende Smartphone toestellen, merken en leveranciers.

Tip: Door de speciale online Orange "web deals" kan je eveneens profiteren van goedkope Orange GSM-herlaadkaarten (Prepaid) en GSM-abonnementen (Postpaid).

Goedkope Smartphones & GSM's - Bespaar op nieuwe toestellen

CoolBlue - PDAShop.be

Het bekende CoolBlue heeft een groot assortiment smartphones en GSM's van alle bekende merken en dit aan zeer interessante prijzen.

Je kan er de nieuwste Smartphone modellen vinden van alle bekende merken zoals Apple iPhone, Samsung, Huawei, Motorola, Asus, Acer, HTC, Lenovo, LG, Nexus, Nokia, Sony en Wiko.

Belangrijke pluspunten om online te bestellen bij CoolBlue - PDAShop.be zijn:

  • Zeer scherpe prijzen
  • Vandaag besteld (voor 23:59), morgen gratis thuis geleverd!
  • Groot assortiment
  • 30 dagen bedenktijd
  • Goede service

Je kan zeer goedkoop een top Smartphone kopen of zelfs een gratis GSM ontvangen in combinatie met de aankoop van een mobiel abonnement of SIM-herlaadkaart.

Er is een grote keuze aan GSM toestellen van alle bekende topmerken (zoals Apple iPhone, Blackberry, Nokia, Samsung, Sony Ericsson, enz.), aan jou de keuze.

Smartphones via Orange (Mobistar)

Het welbekende Orange is één van de grootste spelers op de Belgische en Luxemburgse markt voor mobiele telefonie (GSM's) en behoort tot de France Telecom groep. In België heeft Orange reeds een marktaandeel van 33% verworven en het aantal abonnees blijft gestadig groeien!

Orange is ook actief in vaste telefonie en ADSL.

Bij Orange kan je online extra besparen d.m.w. de "web deals"!
Je kan de website van Orange Belgie bezoeken door te klikken op Orange.be.

Smartphone via Telenet

Telenet is vooral bekend als de grootste Belgische leverancier van breedbanddiensten via de kabel. Maar Telenet levert ook vaste en mobiele telefonie. Je kan er zeer goedkoop een prachtige nieuwe GSM kopen als je een mobiel Walk & Talk abonnement neemt, bovendien ontvang je elke maand een aantal gratis belminuten of gratis sms'jes!

De GSM's zijn topmodellen van bekende GSM-merken zoals Apple, Samsung, Nokia, Sony-Ericsson, LG en HTC.