×

Goedkope Energieleveranciers in België - Bespaar op Elektriciteit & Aardgas

Stap eenvoudig over en bespaar op je Energiefactuur!
Ben je het ook beu om steeds meer te moeten betalen voor je gas- en elektriciteitsrekening? Vergelijk dan je huidige energieprijzen eens met die van de goedkoopste energieleveranciers in België. Velen deden de overstap reeds en genieten nu van de goedkopere energieprijzen.

Hoe overstappen van energieleverancier?

Overstappen naar een andere energieleverancier is heel eenvoudig en bestaat uit 3 simpele stappen:
 1. Je vult het formulier in op de website van de nieuwe energieleverancier.
 2. Vanaf dan regelt je nieuwe energieleverancier alle praktische zaken. Je blijft op elk moment energie ontvangen.
  Je zal je nieuw energiecontract ontvangen met daarop de datum van de overstap (de effectieve overstapdatum is immers afhankelijk van je huidig energiecontract).
 3. Het enige wat je dan nog moet doen is, op de dag van de overstap, de tellerstanden doorgeven via telefoon of internet.

Selectie goedkope Belgische energieleveranciers voor elektriciteit en aardgas

Energie.be
De energieleverancier Energie.be is een nieuwkomer op de Belgische markt. Hun doel is om de energiemarkt te veranderen door eenvoudig, transparante en lage prijzen aan te bieden voor iedereen.

Energie.be, dat is één variabel, scherp én groen tarief voor jouw elektriciteit. Jaar in, jaar uit. En daarmee basta! Ze voeren geen dure reclamecampagnes en hebben geen fancy website die toch doorgerekend worden aan de klant.

Jij betaalt enkel het minimum aan kosten. Hét bewijs van hun competitief tarief? Energie.be staat steeds in de top van de V-test!

De voordelen zijn o.a.:

 • Een laag energietarief, jaar na jaar zowel voor particulieren als professionele gebruikers
 • Transparantie & eenvoud
 • 100% Belgische groene elektriciteit .
Website: www.energie.be
OCTA+ België
OCTA+ is nog één van de weinige echte Belgische energieleveranciers. De grote kracht van OCTA+ is dat ze kiezen uit verscheidene energieproducenten. Op die manier beschik je als klant over de beste producten tegen de beste prijs.
Je kan bij OCTA+ terecht voor zowel elektriciteit, aardgas, mazout als brandstof (tankkaart).
 • Aardgas & elektriciteit - Elektriciteit en/of aardgas voor particulieren, professionelen en ondernemingen. Dit telkens aan scherpe vaste of variabele tarieven.
 • Mazout - Mazout, Mazout+ of gasolie extra, aan jou de keuze. Geniet van extra dienstverlening zoals automatische vulling en gespreide betaling.
 • Tankkaart - Tanken en elektrisch laden met 1 tankkaart. Met de HybridCard kan je terecht bij 1.850 stations en meer dan 1.000 laadpalen.
Website: www.octaplus.be


Octa+