×

eBay België - Allerlei nieuwe & tweedehands koopjes


Wist u dat Belgen wekelijks meer dan 150.000 objecten (artikels) op eBay België kopen?

Nieuw of tweedehands, op eBay vindt en verkoopt u alles heel makkelijk! Van boeken en DVD's tot laptops, trendy kledij en zeldzame verzamelobjecten. En nog veel meer! U kan zelfs een nieuwe woonst vinden via eBay.be.

Het Belgische eBay telt ondertussen meer dan 4.000 rubrieken!
eBay België maakt deel uit van eBay.com en is de meest succesvolle online handelsplaats waar iedereen op zijn manier succesvol kan kopen en verkopen.

Op eBay kan je op 2 manieren koopjes doen. De aangeboden artikels worden immers ofwel geveild ofwel via een vaste prijs aangeboden.

  1. Veiling
    De meeste artikels worden geveild op eBay. De nog resterende looptijd van de veiling staat bij elk artikel vermeld. Je kan een artikel kopen door er op te bieden. Indien jij de hoogste bieder bent, na afloop van de veiling, dan heb je het artikel gekocht.
    Let op: sommige artikels hebben wel een minimumverkoopprijs, deze moet bereikt zijn om de koop te sluiten.

  2. Direct Kopen
    Sommige artikels hebben het "Nu Kopen" logo. Deze artikels hebben een vaste prijs en kan je direct kopen, dus zonder te bieden en zonder de afloop van de veiling te hoeven afwachten.

Tip: Iedere verkoper heeft zijn eigen betalingsmethoden. Lees daarom de objectbeschrijving goed door voordat u een object koopt. Daarin staat precies beschreven aan welke betalingsmethoden de verkoper de voorkeur geeft.

Je kan je gratis en eenvoudig inschrijven (dit is nodig vooraleer je kan kopen).

Ga hier naar eBay.be te gaan.